Govedina na italijanski način

Govedina na italijanski način

Sastojci za 4 Osoba/e

4 kom. belоg luka
5 g brašna
100 g crnog luka
2 kom. bibera
100 g paprike
2000 g junetine
1 kom. jaja
120 ml maslinovog ulja
2 g soli
500 ml paradajz soka
400 g turšije
5 g senfa
120 ml ulja

Započni pripremu

Isecite meso po želji. Očistite crni luk, beli luk i paprike. U nauljenu tepsiju rasporedite luk, meso, paprike i paradajz. Umutite jaje, iseckani beli luk i senf, te dodajte obično i maslinovo ulje, pa mešajte dok ne dobijete majonez. Turšiju sameljite u multipraktiku, pa dodajte majonezu. Sve dobro pormešajte, začinite sollju i biberom. Ostavite da odstoji u frižideru. Meso stavite u zagrejanu rernu na 100 stepeni da se peče oko šest sati. Nakon toga servirajte i poslužite s prilogom. Prijatno!

izvor:maxi.rs

Možda će vas interesovati i ovo: