Sastojci za 2 Osoba/e 5 kom. bibera400 g pirinčanih rezanaca5 g soli200 kom. kobasica5 g vegete Započni pripremu Isecite svinjsku kobasicu po želji. Stavite nudle da se kuvaju u vodi po uputstvu sa pakovanja. Dodajte kobasicu, začinite solju, biberom i vegetom. Kada nudle budu gotove, servriajte ih i uživajte u…
Sastojci za 3 Osoba/e 3 kom. belоg luka100 g crnog luka500 g krompira300 g kukuruza šećeraca300 g šargarepe5 g soli5 g vegete Započni pripremu Polomite svaki kukuruz na tri dela i stavite da se kuva. Nakon sat vremena ubacite iseckani krompir i šargarepu, iseckani beli i crni luk. Posolite, pobiberite…
Sastojci za 4 Osoba/e 300 g krompira10 g peršunovog lista200 g šargarepe5 g soli5 g vegetePriprema: U 1 l vode izrendajte šargarepu i dodajte sitno iseckani krompir. Kada krompir bude kuvan, ispasirajte povrće u blenderu, vratite ga u vodu i dodajte sitno iseckan peršun, posolite i pobiberite, te začinite vegetom.…
SastojciPotrebno je: 3 kašike maslinovog ulja1 glavica crvenog luka500 g crvenog kupusa1-1,2 l vode1/4 limuna - sok100 ml tečne pavlake 20% mm1/4 kašičice muskatnog oraha1/4 kašičice bibera1/2 kašičice soliPriprema Sa glavice crvenog kupusa skinuti spoljne listove i izvaditi koren, pa isprati glavicu pod tekućom vodom. Izmeriti je, a zatim odseći…
Sastojci za 3 Osoba/e 5 kom. bibera100 g hleba400 g pilećeg filea100 g pirinča5 g soli5 g vegete Započni pripremu Stavite piletinu u šerpu, prelijte je vodom tako da je samo prekrije, posolite, pobibierite i stavite da se kuva. Kada je piletina napola kuvana, dodajte pirinač i šargarepu. Čim se…
Sastojci za 3 Osoba/e 3 kom. bibera300 g blitvе200 g crnog luka400 g kupusa5 g mirođije5 g soli500 g svinjskog filea Započni pripremu Stavite svinjetinu da se kuva u slanoj vodi. Dodajte isekani crni luk, posolite, pobiberite i začinite vegetom. Pola sata pred kraj kuvanja mesa dodajte kupus i blitvu.…
Sastojci za 4 Osoba/e 5 g aleve parike500 g hleba200 g kobasica300 g krompira150 ml neutralne pavlake10 g peršunovog lista300 g pilećeg filea10 g soli5 g vegete Započni pripremu Izdubite sredinu hleba kao na fotografiji. Komadiće piletine kuvajte u slanoj vodi. Ubacite iseckani beli luk i šargarepu, a potom i…
Sastojci za 4 Osoba/e 1 kom. biberа1 kom. crnog luka450 g celera4 kom. belоg luka50 ml neutralne pavlakemešavine začina1 kom. peršunаso450 g šargarepe Započni pripremuCeler, paštrnak, šargarepu, crni i beli luk isecite na kockice, pa sve povrće stavite u dublji lonac i prelijte sa 2 l vode. Dodajte mešavinu začina,…
SastojciPotrebno je:1 glavica crnog luka1 čen belog luka2 kašike ulja1 veći krompir1 veći šargarepa1 manja glavica celera6 do 7 pečurakapo ukusu peršuna1 kašika brašnapo ukusu sopo ukusu biberpo ukusu suvi biljni začin PripremaPečurke očistiti i iseći na četvrtine ili polovine. Luk iseckati na sitne kockice, posoliti i izdinstati na ulju,…
Sastojci za 4 Osoba/e 5 g aleve parike400 g mlevenog mesa10 g peršunovog lista200 g šargarepe5 g soli200 g tofu sira5 g vegete Započni pripremuU nauljenoj dubljoj šerpi izdinstajte crni luk, potom dodajte mleveno meso i pržite ga nekoliko minuta, nakon toga dodajte 1 l mlake vode, iseckani beli luk,…
Sastojci za 2 Osoba/e 3 g aleve parike400 g algi10 g đumbira1 g miso paste2 kom. peršuna50 g praziluka100 g šargarepe1 ml tamari sosa100 g testenine fusili Započni pripremuZagrejte litar vode do ključanja. U posebnoj posudi stavite malo algi da se natope vodom. Kada voda proključa, dodajte dve sitno seckane…
Sjajna supa na vašoj trpezi. Da zamenimo malo ove klasične na koje smo navikli. Dodali smo pirinač i spanać i dobili izvrsnu kombinaciju. Sastojci: 1 crni luk1 šargarepa1 paštrnak1 čen belog luka1 koren peršuna1/2 tikvice ( može i ne mora )piletina po izboru1/2 šolje pirinča2 šolje spanaćazačini po ukusuPriprema: Staviti…

Možda će vas interesovati i...